Αξεσουάρ

Περιγραφή για αξεσουάρ

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Mαγνητική Ρυθμιζόμενη Αντίσταση Computer: Οθόνη LCD με 4 παράθυρα Eνδείξεις: Χρόνος, Απόσταση, Θερμίδες, Ταχύτητα, Στροφές ανά λεπτό, Καρδιακοί Παλμοί Προγράμ.: 5 προεπιλεγμένα + 1 manual + 1 χρήστη + 1 ελέγχου σωματικής κατάστασης + 2 HRC Αντίσταση:..
1.450,00€
Ρυθμιζόμενη πλάτη και κάθισμα. Η πλάτη δέχεται και κλίση. Με ένα απλό πιάσιμο του αντίστοιχου χερουλιού μπορείτε να αυξομειώσετε το ύψος του καθίσματος, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να σηκωθείτε. Τα μαξιλάρια πλάτης και καθίσματος είναι κατασκευασμέν..
3.350,00€
Σχεδιασμένη με γνώμονα τις επιδόσεις η ike Pitch PL είναι η ιδανική επιλογή για την προπόνηση η την διασκέδαση Σχεδιασμός 32 πάνελ για καλύτερο έλεγχο της μπάλας  Γραφικά με έντονους χρωματισμούς για καλύτερη οπτική επαφή Ραμμένη από μη..
24,68€
Κάσκα με Προστασία Μήλο Σαγώνι Twins Δέρμα Κατασκευασμένη από γνήσιο δέρμα Εσωτερικό άριστα συμπιεσμένο αφρολέξ Για πολύ καλύ προστασία Τέλεια εφαρμογή στο κεφάλι Κλείσιμο στο πίσω μέρος του κεφαλιού με κορδόνι ..
86,00€
Τα πυγμαχικά γάντια SCULL της Twins σας επιτρέπουν να εκφράσετε την προσοπικότητα και στυλ σας. Όπως όλα τα γάντια Twins Special, παρέχουν ανθεκτική προστασία και απίστευτη άνεση. Ο σχεδιασμός του κλεισίματος με velcro προστατεύει τον καρπό σας και κ..
99,00€