Προφίλ

Το shoes10.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης αθλητικών ειδών όπως αθλητικά παπούτσια , αθλητικές φόρμες , παιδικά αθλητικά παπούτσια, μαγιώ, και πολλά αθλητικά αξεσουάρ μέσω του Διαδικτύου που εδρεύει στη Νίκαια Αττικής , Π. Ράλλη 108 όπου βρίσκετε και το φυσικό κατάστημα και εκπροσωπείται νόμιμα από τον ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΣΟYΒΑΤΖΗ με ΑΦΜ 025897372 και ΔΟΥ Νίκαιας και  αριθμό ΓΕΜΗ 05633940900. Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος, το οποίο βρίσκεται στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση.

Το SHOES10.GR είναι ένα site με σύγχρονο design, με μοντέρνα, όμορφα, ποιοτικά και καλοσχεδιασμένα παπούτσια και ρούχα, για γυναίκες , άνδρες και παιδιά, σε όλα τα μεγέθη και πάνω από όλα σε προσιτές-χαμηλές τιμές.

Γι' αυτο...!

Με αμείωτο κέφι και ένταση συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με ασφάλεια, συνέπεια και εγγυημένη ποιότητα, έχοντας σα γνώμονα την εξυπηρέτησή σας, παρακολουθώντας πιστά τις τάσεις της μόδας.

Επίσης σημαντικό ρόλο για εμάς παίζει η ταχύτητα που παραλαμβάνει ο καταναλωτής το προϊόν που επέλεξε στις online αγορές του.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Στο SHOES10.GR βασική και κεντρική προτεραιότητα αποτελεί η ασφάλεια των πελατών–μελών μας.

Γι’ αυτό το λόγο εφαρμόζουμε αυστηρές διαδικασίες εγγραφής-χρήσης του site

ΕΔΡΑ

ΝΙΚΑΙΑ: ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ 108  ''Vasilis Sport'' , (Το συγκεκριμένος κατάστημα ειδικεύεται στον αθλητικό τομέα)

Κορυδαλλός: ΑΘΗΝΑΣ 60 (Αντίστοιχα το παρών κατάστημα ειδικεύεται στο χώρο του casual)